14 Aralık 2017 Perşembe

IAESTE 2017-2018 Yabancı Dil Sınavı Hakkında

21 Kasım 2017 Salı 15:10 tarihinde eklendi | 195 defa okundu

Üniversitemizin de üyesi bulunduğu uluslararası kuruluşlar arasında yer alan IAESTE (Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği) zorunlu staj eğitimini yurtdışında gerçekleştirmek isteyen öğrencilere staj imkânı sağlıyor. Süleyman Demirel Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü 2017-2018 Staj programına ilişkin başvurular alınmaya başlanmış olup 24 Kasım 2017 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

IAESTE yazılı ve sözlü sınav tarihi:

27 Kasım 2017 saat 09.30-17.30

Yer: Hukuk Fakültesi z101-z102 Derslikleri

Başvuru Şartları:

-          Lisans ve yüksek lisans öğrencileri programa başvuru yapabilmektedir.

-          Öğrenci, en az 2. sınıfta okuyor olmalıdır.

-          Üniversitelerin yaptıkları iki aşamalı yabancı dil sınavının yazılı oturumundan en az 70 puan alan adaylar sözlü mülakata katılmaya hak kazanırlar.

-          Öğrencinin not ortalaması 4 üzerinden en az 2.00 olmalıdır.

*“Staj Başvuru Formu” Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü Ofisi’nden temin edilecektir.

Bu programdan faydalanmak isteyen öğrencilerin başvurularını Uluslararası İlişkiler Genel  Koordinatörlüğü Ofisine bizzat teslim etmesi ya da ekte mevcut olan staj başvuru formunu elektronik ortamda doldurup imzaladıktan sonra international@sdu.edu.tr adresine göndermesi gerekmektedir.

Bilgi için iletişim:

0246 211 0845-8013-8066

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız