14 Aralık 2017 Perşembe

Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi SDÜ’yü ziyaret etti

18 Temmuz 2017 Salı 14:17 tarihinde eklendi | 559 defa okundu

Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Dini ve Beşeri Bilimler Külliyesi Dekanı Prof. Dr. Rahman Binti Ahmad H. Osman yeni akademik işbirliği anlaşmaları üzerinde görüş-alışverişinde bulunmak ve bir dizi temas yapmak üzere üniversitemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Konuk dekanı karşılayan Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Songur ve beraberindeki Dış İlişkiler heyeti, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nihat Ayyıldız ve Prof. Dr. Mehmet Saltan’ın, yanı sıra Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Vahdettin Aydın ve Mühendislik Fakülte Dekanı Prof. Dr. Serdal Terzi’nin de hazır bulunduğu rektörlükteki toplantıya iştirak etti.

Toplantı sonrasında, Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen sunuma müteakiben, aralarında Prof. Dr. Alim Koşar, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sait Özkul ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Albayrak’ın da bulunduğu Tıp, İletişim, İlahiyat Fakülteleri ve Yüksekokul Müdürlüklerini de kapsayan geniş katılımlı bir üniversite turu düzenlendi.

Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi ile SDÜ 2014 yılından bu yana Mevlana anlaşmasıyla öğrenci ve öğretim elemanı değişim programı yürütmektedir.