Isparta Spor Lisesi Öğrencileri Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğümüzü Ziyaret Etti.

Süleyman Demirel Üniversitesi’ne oryantasyon ziyaretleri sırasında Isparta Spor Lisesi 11. sınıf öğrencileri, 29 Mayıs 2024 tarihinde Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü’ne de ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Ziyaret kapsamında Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü Konferans Salonunda Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. İbrahim Kubilay tarafından Erasmus bilgilendirme sunumu gerçekleştirilmiştir. Öğrencilere uluslararası değişim programlarına nasıl katılabilecekleri ve uluslararası deneyimler kazanmanın önemi hakkında bilgiler sunulmuştur. Ayrıca Bahar Şenlikleri kapsamında açılan uluslararası öğrenci standı da ziyaret edilmiş olup; uluslararası öğrencilerle kültür alış-verişi sağlanmıştır.

Yayın Tarihi: 30/05/2024