Üniversitemiz Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği (EAIE) Yıllık Konferansı’nda temsil edildi

Üniversitemiz, uluslararasılaşma çalışmaları kapsamında uluslararası eğitim kuruluşlarının yıllık toplantılarını ve konferanslarını yakından takip etmektedir. Bu kapsamda,  Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği’nin (EAIE) bu yıl 17-20 Eylül 2024 tarihlerinde Toulouse’da (Fransa) gerçekleştirilen yıllık konferansına üniversitemizi temsilen Erasmus Kurum Koordinatörü ve Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörümüz Doç Dr. İbrahim Kubilay TÜRKAY katılmıştır. Uluslararasılaşma alanında yeniliklerin tartışıldığı konferansta koordinatörümüz özellikle Avrupa Destekli Programlar (ikili anlaşmalar, akademik personel değişimi ve öğrenci değişiminin kurumsal etkileri, Avrupa Birliği Programlarının geleceği),  Uluslararası Ortaklıklar (küresel etkileşim, uluslararası ağlara etkin katılım, sürdürülebilir ortaklıklar, ortak ülkelerin çeşitliliği), Öğrenci ve Öğretim Elemanı Hareketliliği (Erasmus projeleri, Kağıtsız Erasmus (EWP: Erasmus Without Paper), Dijitalleşme ve Çevrimiçi Öğrenim Anlaşması) alanlarındaki oturumlara katılmaktadır.

Yayın Tarihi: 19/09/2024