Üniversitemiz Uluslararası Hukuk ve Toplum Konferansında Temsil Edildi

Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı ve Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü Prof. Dr. Haluk Songur, 2014 yılından bu yana Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 6-7 Nisan 2019 tarihinde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ev sahipliğinde sekizincisi gerçekleştirilen Uluslararası Hukuk ve Toplum Konferansına (ICLAS 2019)  üniversitemizi temsilen katıldı.

“Dijitalleşme Çağında Hukuk” temalı konferans kapsamında düzenlenen oturumlarda farklı ülkelerden gelen katılımcılar tarafından 72 bildiri sunuldu. ICLAS konferans serisinin 7 ortak üniversitesi olan Süleyman Demirel Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Sultan Zeynel Abidin Üniversitesi (Malezya) ve Yogyakarta Muhammediye Üniversitesi (Endonezya) arasında “Uluslararası Hukuk ve Toplum Araştırma Merkezi” açılması ve konferansların merkez çatısı altında devam ettirilmesini öngören bir protokol imzalandı.

Yayın Tarihi: 16/04/2019